Forbrukslån med lang nedbetalingstid

nedbetalingstid

Det kan være flere fordeler med et forbrukslån. En av dem er at du ikke trenger stille noen form for sikkerhet for lånet og ingen spør om hva du skal bruke pengene til. Du vil i de fleste tilfeller også få lånet utbetalt ganske raskt og du kan derfor fort komme i gang med dine planer, uansett om det er oppussing av kjøkkenet, refinansiering av kredittkortene eller bare en ekstra regning på reparasjon av bilen.  Du velger selv om du vil bruke kort eller lang tid på nedbetaling av lånet. Det er ikke uvanlig at du kan betale ned på et forbrukslån i 15 år. Dette vil gi deg lave månedlige ytelser, noe som er bra for ditt månedlige budsjett og sikrer at du kan overholde nedbetalingsplanen.

Vi har funnet frem noen banker som tilbyr forbrukslån med lang nedbetalingstid samt litt informasjon om lånene.

Bank Norwegian

Bank Norwegian startet opp for rundt seks år siden og har på denne relativt korte tiden blitt en meget populær bank innen forbrukslån. Du kan låne fra kr 5000 og opptil kr 500 000 og betale lånet tilbake over 15 år. Ved siden av avdragene, må du i tillegg betale et termingebyr på kr 30 og et gebyr for opprettelse av lånet på kr 950. Renten på lånet fastsettes etter en kredittvurdering, men den laveste renten er på 8,9%. De fleste må betale en høyere rente enn dette og den gjennomsnittlige effektive renten er på ca. 15%.  Du søker om lån via nettsiden til Bank Norwegian og vil motta svar i løpet av kort tid.

Opp Finans

Opp Finans eies av Gjensidige Bank. Du har formentlig hørt om dem på grunn av den store eksponeringen de har hatt i mediene de siste årene. Her kan du låne opptil kr 500 000 og du kan bruke lånet til akkurat hva du måtte ønske. Også her hos Opp Finans er den maksimale nedbetalingstid på 15 år. Det månedlige termingebyret er på kr 50 og så må du betale et etableringsgebyr på kr 950. Opp Finans tilbyr en rente fra 8,21%, men du må regne med å betale noe mer. Gjennomsnittsrenten ligger på ca. 15%, men renten du må betale blir avgjort etter en kredittvurdering. Besøk nettsiden til Opp Finans og få svar på din lånesøknad innen få timer.

yABank

yA Bank eies av Danske Bank. Hos yA Bank kan du låne fra kr 25 000 og inntil kr 500 000.  Her kan du også betale lånet tilbake over 15 år.  Men, kravene for å få godkjent søknaden din er litt høyere hos yA Bank sammenlignet med andre banker. Du må blant annet ha en inntekt på kr 250 000 eller mer i året før en søknad kan godkjennes. En fordel med yA Bank er at du kan få inntil tre års avdragsfrihet. Du bestemmer selv om du ønsker dette og når perioden skal settes i gang.  Du får svar samme dag som du søker om lån. Som hos de andre banker må du betale et termingebyr på kr 30 og et gebyr for etablering av lånet på kr 900.  Den laveste renten er på 8,95%, men fleste betaler ca. 16% i rente. Så snart kredittvurderingen er gjennomført, vil du få beskjed om hvilken rente du må betale på lånet. Søknad om lån skjer via nettsiden til yA Bank.

Santander Bank

Santander er en av verdens største banker innen lån til forbruk, biler, båter og andre lignende lån. De er blant de største på det norske marked og tilbyr også forbrukslån på mellom kr 5000 og opptil kr 350 000. Lånet kan betales tilbake over 15 år.  Som hos de andre bankene må du betale et månedlig termingebyr på kr 40, men du slipper å betale etableringsgebyr da dette er gratis. Renten du må betale fastsettes etter en individuell kredittvurdering og går fra 8,6% effektiv rente og opptil 30,08%. De fleste havner på en rente rundt 16%.  Det er viktig å få med seg at du må ha fylt 25 år for å kunne søke om lån hos Santander Bank. Selve søknadsskjemaet finner du på nettsiden til banken og du vil få svar samme dag.